جراحی بینی استخوانی
با توجه به انواع نوع بینی در افراد ، جراحی بینی دو نوع دارد : جراحی بینی گوشتی و جراحی بینی استخوانی . افرادی که بینی گوشتی یا بینی استخوانی دارند هنگامی که برای جراحی بینی اقدام می کنند نگران فرم بینی بعد از عمل بینی هستند. ( جراح بینی تبریز )
افرادی که بینی استخوانی دارند اغلب به علت طول زیاد بینی یا قوز روی بینی خواستار کوچک شدن بینی و صاف شدن تیغه بینی هستند.
جراح بینی خوب با توجه به بینی فرد تمام اقدامات لازم را در اتاق عمل انجام می دهد و فرم بینی را مطابق با خواسته بیمار تغییر می دهد.
جراحی بینی در اصل برای موارد درمانی بینی و موارد زیبایی بینی انجام می شود.
در جراحی درمانی بینی بیشتر افراد به دنبال رفع مشکل بینی مانند انحراف بینی ، پولیپ بینی و غیره هستند ولی در جراحی زیبایی بینی فرم بینی پس از عمل بینی از اهمیت بالاتری برخوردار است.
در اصل با توجه به ضخامت پوست بینی ، نوع بینی فرد مشخص می شود.
بینی استخوانی
در بینی های استخوانی ضخامت پوست کم است و بیشتر حجم بینی را استخوان و غضروف تشکیل می دهد .
به علت حجم کم پوست و نازک بودن آن برای فرم بینی فانتزی یا نیمه فانتزی مناسب تر است .
بینی گوشتی
در بینی های گوشتی ضخامت پوست زیاد است و پوست بینی حجم بیشتری از استخوان و غضروف بینی دارد.
به علت حجم زیاد پوست و ضخامت آن برای فرم بینی طبیعی مناسب تر است.
البته این بدین معنا نیست که افرادی که بینی گوشتی دارند نمی توانند جراحی بینی فانتزی انجام دهند .
هر فردی می تواند جراحی بینی فانتزی یا جراحی بینی طبیعی را انجام دهد ولی از نظر نتیجه گیری ، بینی گوشتی برای مدل طبیعی و بینی استخوانی برای بینی فانتزی مناسب تر است.
تفاوت راینوپلاستی استخوانی با راینوپلاستی گوشتی در مدت زمان دوره نقاهت است.
با توجه به اینکه پوست در بینی گوشتی ضخامت بیشتری دارد برای بهبود تورم بینی پس از رینوپلاستی نیاز به زمان بیشتری دارد .
افراد باید توجه داشته باشند تیترهایی با عنوان عمل بینی استخوانی با لیزر یا عمل بینی با لیزر فقط جنبه تبلیغاتی دارند و در حال حاضر لیزر قادر به انجام عمل بینی نیست.
جراحی بینی استخوانی
عوارض جراحی بینی استخوانی
مهم ترین عامل در عوارض و فرم بینی بعد از جراحی بینی ، مهارت جراح بینی است .
برای اینکه پس از جراحی بینی یا راینوپلاستی از فرم بینی رضایت کامل داشته باشید و دچار عوارضی چون خونریزی یا مشکلات تنفسی نشوید باید جراح بینی ماهر و خوبی را انتخاب کنید.
همچنین برای تعیین هزینه جراحی بینی استخوانی نیز بهترین راه مراجعه به جراح بینی است.
زیرا برخی از جراحان بینی نوع بینی را نیز در هزینه دخیل می دانند ولی برخی دیگر هزینه ثابتی برای انجام جراحی بینی دارند.
نتیجه جراحی بینی استخوانی
به طور معمول ظاهر بینی استخوانی دارای قوز و ارتفاع بیش از اندازه می باشد به همین دلیل جراح بینی سعی در کاهش ارتفاع بینی و رفع قوز بینی دارد .
به دلیل اینکه بینی استخوانی ، غضروف بیشتری دارد و دارای پوست نازکی است برای فرم دهی بینی بسیار مناسب است و هیچ محدودیتی در فرم دهی ندارد.
مهم ترین مزیت جراحی بینی استخوانی کوتاه بودن دوره نقاهت آن است .
به دلیل ضخامت کم بینی ، تورم بینی خیلی سریع از بین می رود و نتیجه نهایی سریع تر از نتیجه جراحی بینی گوشتی مشاهده می شود .
هزینه جراحی زیبایی بینی استخوانی
هزینه رینوپلاستی ارتباط مستقیم با دستمزد جراح بینی دارد ولی دستمزد جراح بینی تنها هزینه جراحی بینی نیست و فردی که اقدام به جراحی بینی می کند باید هزینه های بیمارستان ، داروها و غیره را در نظر بگیرد .
دستمزد جراح بینی بیشتری بخش از هزینه را تشکیل می دهد و هزینه های جانبی دیگر بخشی اندکی از هزینه هستند .
پیش از جلسه معاینه هزینه دقیق به بیماران گفته نمی شود زیرا نوع بینی و مشکلی که باید برطرف شود در تعیین هزینه تاثیرگذار است اما برای مطلع شدن از هزینه حدودی ، می توانید با شماره های مطب تماس بگیرید یا به صفحه رسمی اینستاگرام جراح بینی مراجعه کنید.
اقدامات قبل از جراحی بینی استخوانی
برای اینکه جراحی بینی به ایمن ترین شکل ممکن انجام شده، در حین آن مشکلی بروز نکرده و نتایج به دست آمده از آن موفقیت آمیز باشد لازم است تا فرد برخی نکاتی که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم را رعایت کرده و انجام دهد.
انتخاب بهترین جراح بینی :
میزان تجربه و مهارت جراح بینی یکی از فاکتورهای مهم در به دست آمدن بهترین نتیجه از جراحی بینی می باشد. افراد باید زمان و دقت کافی را در انتخاب جراح بینی شان صرف کرده و پزشکی را انتخاب کنند که سلامت آن ها را در اولویت قرار داده و با وجدان باشد.
بازگو کردن انتظارات :
برای اینکه نتیجه جراحی بینی مورد رضایت شما واقع شود می بایست نتیجه حاصل شده با توقعات شما در تناسب باشد، به همین دلیل باید خواسته ها و نگرانی های خود از جراحی بینی را به طور دقیق با جراح بینی تان مطرح نمایید. البته افراد باید این نکته را در نظر بگیرند که با توجه به شدنی و نشدنی ها و محدودیت هایی که در جراحی بینی وجود دارد اعمال تمام خواسته های آن ها امکان پذیر نیست و باید از جراحی بینی استخوانی توقعات منطقی داشته باشند.
انجام آزمایشات :
برای اینکه جراحی بینی ایمن باشد لازم است تا جراح بینی از وضعیت سلامت بیمار به طور کامل آگاه باشد، به همین منظور از بیمار درباره بیماری هایی که در گذشته به آن ها ابتلا داشته یا در حال حاضر مبتلا می باشد، حساسیت های دارویی و غذایی و همچنین مصرف داروهای خاص سوال کرده و آزمایش هایی را برای او تجویز می کند که پاسخ صادقانه به سوال ها و انجام آزمایشات ضروری می باشد.
قطع مصرف دخانیات و داروهای خاص :
بیمار باید به مدت ۲ هفته پیش از جراحی بینی استخوانی، مصرف داروهایی که با کاهش غلظت خون منجر به خونریزی در حین عمل می شوند، مکمل های گیاهی، دخانیات و نوشیدنی های حاوی الکل را قطع نمایند.
انجام عکسبرداری ها :
بهترین جراحان بینی به دنبال این هستند که بهترین فرم بینی را با توجه سلیقه بیمار و تناسبات صورت او انتخاب نمایند و این کار را با تهیه عکس از زوایای مختلف بینی و صورت و بررسی آن ها انجام می دهند، بنابراین لازم است تا عکسبرداری های تجویز شده را انجام داده و نزد پزشک خود ببرید.
خوردن شام سبک :
برای جلوگیری از برگشتن مواد داخل معده به درون بینی و دهان در حین عمل بینی استخوانی ، بهتر است که افراد به مدت ۸ ساعت پیش از این جراحی زیبایی چیزی میل نکرده و شب قبل از جراحی بینی شامی بسیار سبک میل کنند.
استحمام :
بعد از جراحی بینی و به منظور حفاظت از ساختار جدید بینی بر روی آن چسب یا اسپلینت قرار می گیرد که افراد باید به مدت ۱ هفته از آن در برابر خیس شدن و جابجایی محافظت کنند به همین منظور افراد باید شب قبل از جراحی بینی استخوانی دوش بگیرند که تا چند روز نیازی به استحمام کردن نداشته باشند.