16 دسامبر 2020
دسامبر 16, 2020

جراحی بینی استخوانی

0 Comment

عمل جراحی بینی استخوانی

بینی استخوانی یکی از انواع بینی می باشد؛ در ادامه به تعدادی از مشخصات این نوع بینی اشاره کرده ایم. در صورتی که طبق مطالب ارائه شده در ذیل بینی تان استخوانی باشد بخت با شما یار است زیرا جراحی بینی استخوانی نسبت به جراحی بینی گوشتی به مراتب با نتایج درخشان تری همراه است. ( جراح بینی کرج )

ویژگی های بینی استخوانی چیست؟
در ذیل به تعدادی از شایع ترین ویژگی های بینی های استخوانی اشاره نموده ایم:

داشتن قوز : این نوع بینی ها معمولاً فرم منحنی داشته و بر روی پل خود قوز دارند.
پوست نازک : پوستی که ساختمان بینی را می پوشاند از ضخامت کم و انعطاف زیادی برخوردار است که این مهم ترین مزیت بینی های استخوانی می باشد. نازک بودن پوست کار جراح بینی را تا حد زیادی آسان می کند.
البته باید این نکته را نیز متذکر شویم که نازک بودن بیش از اندازه پوست بینی نیز خوب نیست زیرا در این صورت بی نظمی های استخوانی را به خوبی نشان می دهد.

کم بودن بافت های چربی : در ساختار بینی و به خصوص در زیر پوست، بافت ها و لایه های چربی وجود دارند که هرچه میزان آن ها کمتر باشد جراحی راحت تر انجام می شود. در بینی های استخوانی میزان این بافت های چربی کم است.
مستحکم بودن ساختار بینی : ساختار غضروفی-استخوانی این نوع بینی ها استحکام زیادی دارد.
فرم بینی استخوانی بعد از جراحی
بینی های استخوانی را با جراحی می توان به دو فرم طبیعی و فانتزی شکل داد، این در حالی است که جراحی بینی فانتزی برای بینی های گوشتی به دلیل ویژگی های ساختاری این نوع بینی ها امکان پذیر نیست.

فرم فانتزی : در این فرم تغییراتی همچون قوس، سربالا شدن نوک بینی و همچنین کوچک شدن زیاد بینی ایجاد شده و همین امر موجب می شود تا اطرافیان به محض دیدن شما متوجه انجام جراحی بینی تان شوند.
فرم طبیعی : این فرم برای افرادی مناسب است که تمایلی به مشخص بودن زیاد نتایج جراحی در بینی خود نبوده و خواستار هرچه طبیعی تر برطرف شدن ایرادات موجود در بینی خود هستند.
در فرم بینی طبیعی خبری از تغییرات افراطی همچون سربالا شدن بینی، ایجاد قوس زیاد برروی بینی و کوچک شدن بیش از حد آن نیست. بینی در حدی که طبق اصول زیبایی شناسی و ریاضی با اجزای صورت تناسب داشته باشد کوچک شده و در صورت درخواست فرد قوس بسیار خفیفی بر روی آن ایجاد می شود.

زاویه بین لب و بینی در فرم طبیعی در آقایان حدود 90 تا 95 درجه و در خانم ها تا 105 درجه می باشد. زاویه ای بیشتر از مقادیر ذکر شده دیگر در رنج بینی های طبیعی قرار نگرفته و بینی با اعمال زاویه بیشتر، فانتزی به حساب می آید.
بهتر است برای انتخاب صحیح فرم بینی انتظارات منطقی خود را به طور شفاف با جراح خود در میان گذاشته و انتخاب فرم را به ایشان واگذار نمایید. زیرا بهترین جراحان بینی کاملاً بر اصول زیبایی شناسی و ریاضی مسلط بوده، با عکسبرداری و سایر اقدامات تناسب میان اجزا را بررسی نموده، سلیقه و جنسیت شما را مد نظر قرار داده و با قدرت تصور بالایی که دارند بهترین فرم بینی را برای تان انتخاب می کنند.
جراحی بینی استخوانی با لیزر و بدون عمل
افراد برای جراحی بینی خود دلایل متعددی دارند که کوچک کردن بینی یکی از آن ها می باشد. جراحی بینی با توجه به صلاحدید پزشک به دو روش جراحی بینی باز و بسته انجام می شود که در هر دوی این روش ها نیاز به ایجاد برش با تیغ جراحی بر روی پوست، بافت ها، غضروف ها و استخوان های بینی می باشد که برخی افراد به دلیل ترس از تیغ جراحی و بیهوشی به دنبال روش های دیگری برای کوچک شدن بینی خود و رفع مشکلات موجود در آن هستند.

لازم به ذکر است که در جراحی بینی به روش بسته تمامی برش های لازم در داخل بینی ایجاد شده و بر روی پوست خارجی بینی برشی زده نمی شود مگر در شرایطی که نیاز به کوچک کردن پهنای پره های بینی باشد که در این صورت چه در روش باز و چه در روش بسته برش های بسیار کوچکی در پوست کناره بینی ایجاد می شود.
این در حالی است که:
در روش باز جراح اقدام به ایجاد برش کوچکی بر روی ناحیه کلوملا نموده، با این کار و با کمک ابزارهای مخصوص پوست را از روی ساختمان بینی بلند نموده و به ساختار بینی دست پیدا می کند.

در این مواقع و جستجو در گوگل و شبکه های اجتماعی ممکن است با روش هایی همچون کوچک کردن بینی با لیزر، عسل، طب سنتی، ورزش و مواردی این چنینی مواجه شوند که صرفاً جنبه تبلیغاتی داشته، برای بازدید بیشتر و جلب مشتری می باشد. زیرا لیزر از نظر علمی هیچ تاثیری در رفع مشکلات موجود در ساختار بینی ندارد.

عمل جراحی بینی یا رینوپلاستی منطقی ترین و بهترین روش موجود برای تغییر فرم بینی و برطرف کردن مشکلات ظاهری آن بوده و چنانچه توسط یک جراح بینی خوب انجام شود جز عوارض شایع و عمومی همچون درد، کبودی و مقداری تورم عارضه دیگری را برای فرد به همراه نخواهد داشت.
هزینه جراحـی بینی استخوانی
از جمله سوالات شایعی که افراد در رابطه با جراحی بینی استخوانی دارند، هزینه آن می باشد.

تعیین هزینه جراحی پیش از معاینه دقیق امکان پذیر نبوده و به فاکتورهای ذیل بستگی دارد:

میزان ایرادات بینی : هرچه مشکلات موجود در ساختار بینی بیشتر باشد، پیچیدگی جراحی بیشتر بوده و بالطبع هزینه آن نسبت به جراحی یک بینی با مشکلات کمتر بیشتر خواهد بود.
دستمزد جراح بینی
هزینه بیمارستان، داروها و غیره.